Looking for something
2 participanți
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Looking for something
Era atat de racoare in pivnita incat as fi ramas acolo o zi intreaga . Fata de caldura tropicala de afara , aerul rece de acolo era ca o adevarata binecuvantare . Am coborat scarile fara a da prea multa atentie treptelor care nu mai erau atat de intregi , fapt pentru care m-am impiedicat si am cazut pur si simplu . La naiba . Piciorul drept ma durea . Si probabil aveam sa zac acolo multa vreme inainte sa ma gaseasca cineva .
Re: Looking for something
Intrase usor in pivnita, inchizand repede usa in urma lui. Pasii sai rasunau in ecou, insa nu dadu prea mare importanta. Cauta de zor una dintre cartile sale mai vechi, iar cum era negura aprinse o lanterna.
Yuri- Numarul mesajelor : 185
Data de inscriere : 17/06/2010
Am auzit pasi si am ramas tacuta pret de cateva clipe , intrebandu-ma cine putea fi .
- Oricine ai fi , ai grija la trepte ! am tipat , oftand . Macar sa nu pateasca asa cum o patisem eu .
- Oricine ai fi , ai grija la trepte ! am tipat , oftand . Macar sa nu pateasca asa cum o patisem eu .
Tresarise. Cine era acea persoana? Urma repede sfatul apoi inainta tot mai mult ajungand la locul cu pricina. Puse lanterna pe blonda, privind'o apoi mai atent, observand'o ca statea pe jos.
-Ai patit ceva?
-Ai patit ceva?
- Am cazut ca proasta pe scari , de aia avertizam , am spus , razand aiurea . Cred ca mi-am sucit glezna , dar nu doare asa rau . Nu-mi puteam misca piciorul , dar presupuneam ca nu e atat de rau .
Se aproprie de ea examinandui in continuu piciorul. Se pare ca tanara avea intradevar o luxatie la picior. Zambi slab, intorcandusi apoi privirea spre chipul ei.
-Va trebui sa te scot de-aici ca sa pot sa-ti dau cu unguent.
-Va trebui sa te scot de-aici ca sa pot sa-ti dau cu unguent.
- Faci tu asta ? am raspuns , privindu-l usurata . Multumesc , raman datoare . Iti fac cinste cu orice vrei , am raspuns , razand . Credeam ca o sa stau aici pe putin o noapte .
-Si dupaia daca-ti era foame?
Intreba amuzat apoi o lua cu mare grija si atentie in brate, urcand scarile si vrand s'o duca in sufragerie, pe canapea ca sa'i fie mai usor.
Intreba amuzat apoi o lua cu mare grija si atentie in brate, urcand scarile si vrand s'o duca in sufragerie, pe canapea ca sa'i fie mai usor.
M-am prins de gatul lui , tinand piciorul usor intins , pentru ca in ciuda a ceea ce crezusem , ma durea .
- Mancam piatra ? am spus , razand .
- Mancam piatra ? am spus , razand .
-Zi mersi ca am venit!
Ajuns in sufragerie, o intinse usor pe canapea, apoi puse o perna sub piciorul ei, luand apoi niste fasa si unguent si asezandu-se in fata ei pe-un scaun.
-Sa vedem daca acum ma pricep ca doctor!
Ajuns in sufragerie, o intinse usor pe canapea, apoi puse o perna sub piciorul ei, luand apoi niste fasa si unguent si asezandu-se in fata ei pe-un scaun.
-Sa vedem daca acum ma pricep ca doctor!
- Daca nu te pricepi , imi cer banii inapoi , am spus , chicotind . Multumesc , Yuri , chiar apreciez . Daca nu erai tu , poate ajungem in spital in coma . Stiu ca exagerez .
-Multumeste-mi dupa ce termin.
Zambi calm apoi isi indrepta iar atentia spre piciorul ei. Lua incet o fasa, si apoi inceu sa'i maseze glezna cu un unguent special, insa destul de rece.
Zambi calm apoi isi indrepta iar atentia spre piciorul ei. Lua incet o fasa, si apoi inceu sa'i maseze glezna cu un unguent special, insa destul de rece.
Am scancit slab , muscandu-mi buzele . Incepea sa doara , dar nu aveam de gand sa ma plang pentru ca pana la urma mi-o facusem cu mana mea .
Intre timp, unguent intra repede in piele, iar blondul ii pansa numai decat piciorul, prinzand la urma pansamentul cu doua capse.
Am rasuflat usurata cand totul s-a sfarsit . Probabil ca in scurt timp aveam sa ma simt mult mai bine . L-am privit tacuta , zambind insa .
-Gata. O sa te simti mult mai bine acum.
Zise repede ridicanduse si punand deoparte scaunul pe care statuse.
Zise repede ridicanduse si punand deoparte scaunul pe care statuse.
Am rasuflat usurata pentru a doua oara .
- Multumesc inca o data . Te superi daca raman intinsa aici o vreme ? E racoare si e bine .
- Multumesc inca o data . Te superi daca raman intinsa aici o vreme ? E racoare si e bine .
-Nici o problema. Stai cat vrei.
Puse pansamentul de-oparte, lafel si unguentul apoi se aseza pe-un fotoliu, dand drumul la televizor.
Puse pansamentul de-oparte, lafel si unguentul apoi se aseza pe-un fotoliu, dand drumul la televizor.
Am inchis ochii , ramanand cu capul pe bratul canapelei . Auzeam vag zgomotul televizorului , mai concentrata fiind asupra piciorului care nu mai durea atat de rau precum crezusem ca va durea .
Plictisit, lasa telecomanda pe masa si-si lasa capul pe spate, ingandurat. La TV nu era nimic bun de vazut, iar plictiseala il invaluise complet.
Adormisem . Fara sa realizez adormisem . Lucruri care pareau ciudate , erau de fapt vise intortocheate ale mele . Un suras imi lumina chipul . Poate-mi placea ce visam .
Se ridica de-odata, inchizand TV-ul. Observa ca tanara dej adormise, si el tocmai vruia sa se retraga.
"Hmmm..ar fi mai bine sa o mut de-aici."
O lua in brate si intra la el in dormitor. O intinse pe pat, o inveli c-un cearceaf si dadu sa plece, luandusi o perna si o plapuma cu gandul sa se culce in sufragerie.
"Hmmm..ar fi mai bine sa o mut de-aici."
O lua in brate si intra la el in dormitor. O intinse pe pat, o inveli c-un cearceaf si dadu sa plece, luandusi o perna si o plapuma cu gandul sa se culce in sufragerie.
M-am simtit ridicata si am clipit de cateva ori , inainte sa deschid de-a binelea ochii . Mi-am ciufulit parul , ridicandu-ma in pozitie de sezut si privind in jurul meu . Nu era camera mea si nici n-o cunosteam .
- Hmmm...am soptit , lasandu-ma sa cad pe perna . Pot profita daca tot suntem aici . Am inchis ochii .
- Hmmm...am soptit , lasandu-ma sa cad pe perna . Pot profita daca tot suntem aici . Am inchis ochii .
Isi intoarse capul spre ea, zambind amuzat.
-Odihneste-te!
Stinse lumina, apasand clanta, i deschizand larg usa, astfel incat daca fata o sa aiba nevoie de ceva, sa nu ezite sa'l trezeasca.
-Odihneste-te!
Stinse lumina, apasand clanta, i deschizand larg usa, astfel incat daca fata o sa aiba nevoie de ceva, sa nu ezite sa'l trezeasca.
M-am ridicat din nou , uimita . Asta era camera lui Yuri ? Auch .
- Hey , imi pare rau , am strigat . Macar lasa-ma pe mine sa dorm pe canapea , nu e corect fata de tine .
- Hey , imi pare rau , am strigat . Macar lasa-ma pe mine sa dorm pe canapea , nu e corect fata de tine .
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum