Starless night
2 participanți
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Starless night
-Dar tu? Ce simti pentru mine?
Isi incrucisa usor mainile dupa taliei ei, soptindui din nou la ureche, privind'o de data aceasta fix in ochi. Ceva totusi il nelinistea, nu stia ce gandea si tanara despre el.
Isi incrucisa usor mainile dupa taliei ei, soptindui din nou la ureche, privind'o de data aceasta fix in ochi. Ceva totusi il nelinistea, nu stia ce gandea si tanara despre el.
Yuri- Numarul mesajelor : 185
Data de inscriere : 17/06/2010
- In ce sens te referi ? am intrebat , devenind putin defensiva nestiind insa de ce . Intrebarea ma luase pe nepregatite .
-In acelasi sens in care simt eu pentru tine..
Isi ridica putin barbia, avand la un moment dat tendinta sa desfaca aceea imbratisare.
Isi ridica putin barbia, avand la un moment dat tendinta sa desfaca aceea imbratisare.
- Ma intrebi daca te plac ? am spus direct , inchizand ochii , si dandu-i drumul la maini . Raspunsul era evident , cel putin din partea mea . Am asteptat insa sa-mi confirme .
-Ummm..da.
Isi lasa usor privirea-n jos, retragandu-mi imediat mainile si incrucisandumi-le la piept, inconstient pe moment.
Isi lasa usor privirea-n jos, retragandu-mi imediat mainile si incrucisandumi-le la piept, inconstient pe moment.
Le-am tras inapoi , tinandu-le strans langa mine . De ce sa-i raspund cu cuvinte cand puteam sa-i arat ? L-am privit , zambind dulce si sarutandu-i in treacat buzele .
- E un raspuns satisfacator ?
- E un raspuns satisfacator ?
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum