O plimbare in miez de noapte
3 participanți
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
O plimbare in miez de noapte
Cu mainile-n buzunar, si cu capul usor plecat, Yuri se plimba pe o alee mai ingusta al parcului, undeva pe langa un lac. Cu castile de la iPod in urechi, mormaia incet cateva versuri ale unei melodii...
Yuri- Numarul mesajelor : 185
Data de inscriere : 17/06/2010
Re: O plimbare in miez de noapte
Nu aveam somn nici in acea noapte si asta era atat de usor de observat din simplul fapt ca stateam fara tinta langa un copac , privind apa cristalina a lacului . Plictisitor pentru unii , insa pentru mine asta reprezenta cateva clipe de liniste .
Am oftat prelung, ridicandu-mi putin privirea si scotandu-mi castile din urechi, inchizand iPod-ul. Era atat de liniste...Mereu ii placea liniste, iar rareori mai avea parte de aceasta. Se intinse pe iarba, ducandu-si ambele maini sub cap, privind cerul.
Nu l-am observat . Eram concentrata asupra reflexiei lunii in apa , lucru total neobisnuit pentru mine . M-am asezat pe iarba , sprijinindu-ma cu mainile , lasandu-ma usor pe spate . Poate aveam sa adorm in parc , asta ar fi fost haios si nu numai pentru mine .
-Asta da viata!
Exclama el fiind aproape sigur ca nimeni nu-l auzea. Cine putea sa fie la o ora asa de tarzie in parc?
Exclama el fiind aproape sigur ca nimeni nu-l auzea. Cine putea sa fie la o ora asa de tarzie in parc?
Am tresarit , ridicandu-ma imediat . Nu stiam ca mai era cineva aici cu mine , mai ales ca atunci cand ajunsesem parcul era total pustiu . Am privit in jur , zarindu-l pe el . La ora asta cu I-Podul in mana . Am chicotit fara sa vreau , uitand ca eu eram aia mai nebuna de acolo .
Auzind ca cineva incepuse sa rada, se ridica in capul oaselor zarind'o imediat pe fata. Ii facu cu mana, ca sa vina mai aproape.
-Hey!
-Hey!
M-am apropiat , chicotind in continuare . Stiam ca era nepoliticos , dar nu ma puteam opri . Era amuzant intr-un fel .
- Hey , am raspuns .
- Hey , am raspuns .
-Ce cauta o fata la ora asta intr-un parc?Suna putin...nebunesc, daca stau sa ma gandesc.
Ii zambi, ridicandu-se apoi i nfund, ciufulindu-si parul.
Ii zambi, ridicandu-se apoi i nfund, ciufulindu-si parul.
- Probabil ce cauta un baiat la ora asta . Ti se pare mai putin nebunesc ? am raspuns , zambind ironic fara sa-mi dau seama . M-am asezat langa el , studiindu-l putin . Oare ce cauta aici ? Acelasi lucru ca si mine sau ... Poate aveam sa aflu .
-Hehh..spre deosebire de o fata, un baiat poate sa se apere.
Spuse ca sa o tachineze, reluandu-si apoi locul pe iarba. Chiar avea nevoie sa mai vorbeasca cu cineva.
Spuse ca sa o tachineze, reluandu-si apoi locul pe iarba. Chiar avea nevoie sa mai vorbeasca cu cineva.
- De unde stii ca sunt atat de lipsita de aparare ? i-am raspuns , ramand cu capul pe genunchi si privind in continuare lacul . Parea interesant , nu ma asteptasem sa intalnesc pe cineva intr-un loc pustiu unde venisem sa caut liniste .
-Hmmm..prima vedere?
Intreba scurt, zambind prieteneste. Intinse mana catre aceasta intrerupandu-si privirea de la cer, si privind'o pe tipa.
-Yuri. Incantat.
Intreba scurt, zambind prieteneste. Intinse mana catre aceasta intrerupandu-si privirea de la cer, si privind'o pe tipa.
-Yuri. Incantat.
- Sophie , incantata de asemenea , am raspuns , dand mana cu el . Si ia spune-mi Yuri , esti in cautare de ceva si ai ajuns intamplator aici ? Eram prea directa , dar in acea seara parea sa nu-mi mai pese deloc .
-In cautare de ceva? Nu..cel putin, asa cred.
Isi intoarse capul in directia opusa, privind cativa stejari iar langa ei micutul lac.
-Dar tu?
Isi intoarse capul in directia opusa, privind cativa stejari iar langa ei micutul lac.
-Dar tu?
- Poate putina liniste . L-am privit zambind . Parea plictisit si probabil ca asa si era . Am luat o casca de la I-Pod in mana , ducand-o usor la ureche , fara a cere permisiunea . Eram curioasa ce muzica asculta .
Zambi la gestul ei, privind'o apoi cu mare bagare de seama.
-Iti place? Green Day- 21 Guns.
-Iti place? Green Day- 21 Guns.
- Sunt fana inraita a lor , am raspuns , uimita . Melodia era cu adevarat extraordinara , mereu crezusem asta si acum parea ca suna altfel dintr-un motiv saul altul . Am zambit , luand si cealalta casca si ascultand putin melodia , inchizand ochii .
Zambi satisfacut si ii dadu intregul I-Pod privind iar cerul. Incet incet somnul incepu sa-l cam fure, si-si inchise ochii incet...
Dupa ce melodia se termina , am inchis I-Podul punandu-l langa el de vreme ce era pe cale sa adoarma . Acum trebuia sa stau treaza pentru ca daca adormeam si eu cine stie ce se intampla . Dap , poate era prostesc sa gandesc asa , dar ma simteam datoare sa raman acolo , nu sa plec ca o needucata .
-Uhh...tie nu ti-e somn?
Zic incet, mai in soapta fara sa-mi deschid ochii. Imi era cam lene, insa atentia mea tot era atintita asupra fetei. Nu ma lasat eu atat de usor doborat de somn.
Zic incet, mai in soapta fara sa-mi deschid ochii. Imi era cam lene, insa atentia mea tot era atintita asupra fetei. Nu ma lasat eu atat de usor doborat de somn.
Am dat din cap in sens negativ , zambindu-i . Era inca prea devreme pentru mine ca sa dorm .
- Poti dormi daca vrei , nu plec nicaieri inca , i-am soptit .
- Poti dormi daca vrei , nu plec nicaieri inca , i-am soptit .
-Nu's obijnuit ca cineva sa-mi stea de veghe..sau sa ma priveasca cand dorm.
Se intoarse pe-o parte,cu fata spre fata, si jucandu-se cu un lantisor pe care-l avea la gat, cu o gheara de urs.
-Si? Spune-mi mai multe despre tine.
Se intoarse pe-o parte,cu fata spre fata, si jucandu-se cu un lantisor pe care-l avea la gat, cu o gheara de urs.
-Si? Spune-mi mai multe despre tine.
Am ridicat din umeri . Ce puteam sa-i spun despre mine ? Am zambit viclean , fixandu-l cu privirea .
- Nu mai vrei sa dormi acum ? am evitat intrebarea lui .
- Nu mai vrei sa dormi acum ? am evitat intrebarea lui .
-Mi-a pierit somnul...
Am zis repede, zambind in coltul gurii. Eram prea curios si nu prea renuntam eu cu una cu doua.
Am zis repede, zambind in coltul gurii. Eram prea curios si nu prea renuntam eu cu una cu doua.
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» O plimbare....siistra
» O plimbare prin padure..
» O noapte furtunoasa...
» O noapte cu....peripetii
» La un film de groaza,in plina noapte..
» O plimbare prin padure..
» O noapte furtunoasa...
» O noapte cu....peripetii
» La un film de groaza,in plina noapte..
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum