O plimbare in miez de noapte
3 participanți
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: O plimbare in miez de noapte
Peste cateva clipe si ajunsera in fata unui bloc. Tanarul rasufla oarecum usurat, simtind cum corpul in sfarsit incetase sa'i mai tremure.
-Cred..cred ca's mai bine acum.
-Cred..cred ca's mai bine acum.
Yuri- Numarul mesajelor : 185
Data de inscriere : 17/06/2010
- Nu ma minti pe mine , am soptit , multumita ca aveam lift la bloc . L-am ajutat sa urce scarile , rugandu-ma sa nu ma intalnesc cu cineva care m-ar putea retine . Haide , Yuri , tine-te de mine .
-Nu mint..
Mormaise ca pentru sine, sprijininduse putin pe scara, urcand apoi putin grabit treptele. Se simtea putin cam vinovat ca o impovara pe tanara cu prezenta sa.
Mormaise ca pentru sine, sprijininduse putin pe scara, urcand apoi putin grabit treptele. Se simtea putin cam vinovat ca o impovara pe tanara cu prezenta sa.
- Nu esti o povara , am exclamat dandu-mi ochii peste cap . Gandul asta e scris pe tot chipul tau . Nu ma deranjezi , am zambit , terminand ideea . M-am indreptat in pasul lui inspre lift . Stateam la etajul 7 , nu avea sa dureze asa mult .
O privi destul de surprins, insa ramasese tacut. Astepta cuminte in lift ca si cum ar fi fost un catel fara stapan.
Il priveam cu coada ochiului , chicotind din cand in cand . Parea atat de umil incat era imposibil sa nu consideri asta amuzant . Nu am mai spus nimic nici eu insa , respectand tacerea .
Peste cateva minute vazura ca ajunsera. Iesi din lift impreuna cu fata, uitandu-se peste tot holul, curios din calea-fara.
-Care'i usa apartamentului tau?
-Care'i usa apartamentului tau?
L-am condus inspre un apartament ca toate celelalte , descuindu-l si facandu-i loc sa intre .
- Aseaza-te unde iti place mai mult si spune-mi daca te servesc cu ceva . Ma duc si dupa medicamente imediat .
- Aseaza-te unde iti place mai mult si spune-mi daca te servesc cu ceva . Ma duc si dupa medicamente imediat .
Ca si cum ar fi priit niste comenzi stricte, se aseza imediat pe-un fotoliu, privind spre fereastra.
"Cat este oare ceasul?"
"Cat este oare ceasul?"
- Deci , ce vrei sa-ti aduc ? De baut , de mancat ? Poti cere orice . Sper sa am totusi orice vrei .
M-am dus dupa medicamente , cautandu-le prin dulapurile din baie .
M-am dus dupa medicamente , cautandu-le prin dulapurile din baie .
-Nimic...Nu vreau nimic.
Nega pur si simplu, scuturandusi capul in semn negativ. De ce sa mai aiba nevoie de ceva acum? Mai ales ca venise asa in casa fetei doar la indemnurile ei pentru ca el se simtea foarte putin slab. Nu i se parea deloc potrivit.
Nega pur si simplu, scuturandusi capul in semn negativ. De ce sa mai aiba nevoie de ceva acum? Mai ales ca venise asa in casa fetei doar la indemnurile ei pentru ca el se simtea foarte putin slab. Nu i se parea deloc potrivit.
I-am adus medicamente si un pahar de apa , intinzandu-i-le usor si zambindu-i incurajator .
- Te vor ajuta sa-ti revii putin .
- Te vor ajuta sa-ti revii putin .
-Mmmm.. mersi.
O privi pe sub sprancene, luand pastilele si terminand cat ai zice peste paharul cu apa, ducandusi la urma mana pe frunte.
O privi pe sub sprancene, luand pastilele si terminand cat ai zice peste paharul cu apa, ducandusi la urma mana pe frunte.
- Intinde-te acum si de preferat incearca sa dormi . Probabil ca va trece mai devreme sau mai tarziu ameteala . Iti aduc o patura ?
-Aaa..nu. Nu mersi.
Se lasa usor pe spate, intinzandu-se. Nu prea era genul care sa accepte asa usor oferte de acest ge. Zambi, insa nu se putu abtine:
-Multumesc...Mami
Se lasa usor pe spate, intinzandu-se. Nu prea era genul care sa accepte asa usor oferte de acest ge. Zambi, insa nu se putu abtine:
-Multumesc...Mami
Mami ? Ma considera mama lui , ce dragut . Am inceput sa rad , ciufulindu-l putin .
- Ok , daca vrei ceva , sunt dincolo , doar sa strigi bine ?
- Ok , daca vrei ceva , sunt dincolo , doar sa strigi bine ?
-Nu's copil!
Se incrunta repede punandusi mainile-n san. Nu prea dorea sa fie tratat ca un sugar, sau poate..Hmm, daca se gandea mai bine chiar avea avantaje. Zambi siret, asteptand ca tanara sa plece.
Se incrunta repede punandusi mainile-n san. Nu prea dorea sa fie tratat ca un sugar, sau poate..Hmm, daca se gandea mai bine chiar avea avantaje. Zambi siret, asteptand ca tanara sa plece.
- Nu esti copil , esti bebe chan , l-am tachinat , ridicandu-ma nu inainte de a-l ciufuli pentru a doua oara . Noapte buna , bebe chan .
-Noaptle bnla, tanti!
Zise cu o voce dragalasa de copil, iar dupa ce tanara pleca incepu sa zbierle prin topata casa:
-Ajutor, Ajutooor! Ma violeazaaa un paianjen!
Zise cu o voce dragalasa de copil, iar dupa ce tanara pleca incepu sa zbierle prin topata casa:
-Ajutor, Ajutooor! Ma violeazaaa un paianjen!
Aproape m-am impiedicat cand l-am auzit . Am venit inspre el , cu pasi apasati si chip de mama intelegatoare .
- Nu exista paianjeni aici , tocmai am facut curat , l-am anuntat , ciupindu-l de nas .
- Nu exista paianjeni aici , tocmai am facut curat , l-am anuntat , ciupindu-l de nas .
-Meeee..De unde sti tu?? Eu stiu ce-am vazut si nu mi-a placut de loc!
Vorbi un timp pe nas, strambanduse si aratand cu degetul spre un colt al camerei. Reusea s-o pacaleasca oare?
Vorbi un timp pe nas, strambanduse si aratand cu degetul spre un colt al camerei. Reusea s-o pacaleasca oare?
- Daca chiar mai exista paianjeni in casa , inseamna ca o sa-mi pun ochelari data viitoare cand o sa fac curat , am spus in cele din urma . Unde era ? l-am intrebat , dandu-i drumul .
-Asa sa faci!
Isi puse mainile-n san aproband in continuu, si inclinandusi capul in semn afirmativ de fiecare data.
-Acolo, acolo!
Isi puse mainile-n san aproband in continuu, si inclinandusi capul in semn afirmativ de fiecare data.
-Acolo, acolo!
M-am indreptat inspre locul aratat de micutul Yuri , cautand cu privirea creatura . Nu vedeam nimic .
- Esti sigur ca ai vazut ceva aici ?
- Esti sigur ca ai vazut ceva aici ?
-da, da!
Repeta ca si cum ar fi fost o banda stricata, iar cand tanara se astepta mai putin, Yuri veni la spatele ei si cu un paianjen de jucarie insa foarte real il puse in capul fetei.
-Asta e, asta e!!!!
Repeta ca si cum ar fi fost o banda stricata, iar cand tanara se astepta mai putin, Yuri veni la spatele ei si cu un paianjen de jucarie insa foarte real il puse in capul fetei.
-Asta e, asta e!!!!
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» O plimbare....siistra
» O plimbare prin padure..
» O noapte furtunoasa...
» O noapte cu....peripetii
» La un film de groaza,in plina noapte..
» O plimbare prin padure..
» O noapte furtunoasa...
» O noapte cu....peripetii
» La un film de groaza,in plina noapte..
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum