O noapte cu....peripetii
4 participanți
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: O noapte cu....peripetii
L-am prins de mana si i-am strans-o usor .
- E in regula , esti cu mine . Ti-am promis ca o sa te apar nu-i asa ? Am deschis ochii , zambindu-i .
- E in regula , esti cu mine . Ti-am promis ca o sa te apar nu-i asa ? Am deschis ochii , zambindu-i .
-Daa..
In urmatorul moment deja era intinz langa fata, instantaneu ca si cum asta iar fi dat o comanda. Isi rezema barbia in palma, privind'o atent pe fata.
In urmatorul moment deja era intinz langa fata, instantaneu ca si cum asta iar fi dat o comanda. Isi rezema barbia in palma, privind'o atent pe fata.
Yuri- Numarul mesajelor : 185
Data de inscriere : 17/06/2010
Il priveam la randul meu . Imi semana a concurs de privit , care renunta primul pierdea . Dar ochii lui erau limpezi si inocenti . Ce adorabil .
In scurt timp, incepuse sa se joace cu cateva suvite de par ale fetei, zambind ca un copil.
Era ca un copil din nou . Poate ca asa se exterioriza el , dar imi placea cand se prostea asa . Ma facea pana si pe mine sa ma simt mai copilaroasa . Sau mai nebuna , depinde .
-Hmmm..imi amintesti de cineva!
Zise de-odata brusc oprinduse din a mai se juca cu parul sau. Puse varful degetul pe varful nasului ei, ganditor ca si un filozof.
Zise de-odata brusc oprinduse din a mai se juca cu parul sau. Puse varful degetul pe varful nasului ei, ganditor ca si un filozof.
Am inchis un ochii , privindu-l .
- De cine iti amintesc , Yuri kun ? Eram curioasa . Se putea citi pana si pe chipul meu asta .
- De cine iti amintesc , Yuri kun ? Eram curioasa . Se putea citi pana si pe chipul meu asta .
-Ai cateva gresei pe ici colo! am spus eu asezandu-ma pe scena. Da' o duci bine...
Mi-am aranjat tricoul si blugii. Am luat chitara in mana si i-am atins corzile. Putin dezacordata...
Mi-am aranjat tricoul si blugii. Am luat chitara in mana si i-am atins corzile. Putin dezacordata...
Layla-
Numarul mesajelor : 62
Data de inscriere : 15/06/2010
Varsta : 27
Localizare : Here! There! Somewhere! Anywhere! Everywhere!
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum